• RU
  • EN
  • UA
  • Переваги Biogateo

    Biogateo – один з напрямків дитячого взуття бренду Biomecanics, розроблено за підтримки Інституту Біомеханіки Валенсії з урахуванням особливостей дитячої стопи.
    Biogateo – це спеціальне взуття, яке допомагає малюку навчитися робити перші кроки. На етапі коли дитина росте і переходить від повзання до перших кроків, необхідно використовувати взуття, яке забезпечує повну стійкість.

    У взуття Biogateo є незаперечні переваги:

    Абсолютна стійкість

    Зовнішній бічній контрфорс забезпечує підтримку необхідну для поліпшення відчуття рівноваги. Взуття допомагає дитині поліпшити навички ходьби, стимулює розвиток рівноваги і зміцнює м’язовий скелет.
    Розширена до основи підошва забезпечує додаткову стійкість, завдяки збільшеній площі дотику.

    Захист стопи

    Biogateo захищає стопу дитини таким чином, щоб його перші кроки сприяли фізичному розвитку у цілому.
    Серед характеристик, які забезпечують захист, можна відзначити використання тільки натуральних матеріалів, безшовну внутрішню підкладку і термічний комфорт. Все це захищає стопу від тиску і від можливих появ натертостей.

    Гнучкість

    Взуття забезпечує легке пересування при повзанні за рахунок посиленого мису, вирізу в частині п’яти і підвищеної гнучкості підошви, що найкращим чином підходить для повзання, коли на пальчики дитини доводиться максимальний тиск.
    Взуття Biogateo відрізняється високою гнучкістю за рахунок наявності на підошві різнопрофільних канавок, внутрішніх і зовнішніх, які покращують гнучкість підошви у двох напрямках.

    Легкість при взуванні

    Широке відкриття дозволяє легко взути дитину, а фіксуюча застібка — правильно закріпити взуття на нозі. Спеціальний хлястик в частині п’яти робить процес взування ще зручнішим.

    Стимуляція і рівновага

    З Biogateo дитина відчуває себе впевнено коли робить свої перші кроки. Взуття Biogateo дозволяє дитині відчувати поверхню, по якій вона йде, стимулюючи розвинення її чутливості і підвищуючи здатність до збереження рівноваги.

    Посилений мис

    Підошва захоплює також передню частину взуття, поліпшує зчеплення з поверхнею, яке потрібно для пересування під час повзання.

    Антибактеріальні властивості

    Підкладка та устілка з мікроперфорованої шкіри, оброблені антибактеріальним складом, який захищає від розвитку мікроорганізмів.

    Взуття створене для дітей

    Колодка у цьому взутті зроблена з урахуванням особливостей інтенсивного росту і розвитку стопи. Взуття Biogateo спеціально розроблено для дитячої стопи, і не імітує в мініатюрі взуття для дорослих.

    Схвалено Інститутом Біомеханіки

    Вчені Інституту Біомеханіки Валенсії розглядають повзання і перші кроки, як способи пересування, які доповнюють один одного, але і важливі окремо, і роблять висновок, що використання на цьому етапі правильного взуття сприяє набуттю навичок самостійної ходьби.
    Дослідження цього інституту дозволили Biogateo набути анатомічні, ергономічні та фізіологічні характеристики необхідні для здорового розвитку дитячої стопи.

    Tags: